Gilbarco ACIS - PAGINA PRINCIPALĂHARTĂ SITE RomânăEnglish
Gilbarco ACIS


NOUTĂȚI[20. iulie 2012]

Avem deosebita plăcere de a vă anunța că Gilbarco Veeder-Root a achiziționat ACIS Benzinkuttechnika Kft., cu sediul în Budapesta, Ungaria și ACIS Petrolservice Srl., cu sediul în Vlăhița, România, ACIS d.o.o. cu sediul in Novi Sad, Serbia, incluzand sucursalele in Montenegro, si operatiile ACIS cu sediul in Sarajevo, Bosnia. Detalii ::.

[23. noiembrie 2010]

Executăm lucări în domeniul aeronautic! Detalii ::.

Tancautomat de la Hectronic

Hectronic

Sistemele automate de monitorizare flotă produse de Hectronic au fost montate de ACIS Petrolservice în multe locații la companii private sau de stat. Pe parcursul funcționării și-au demonstrat fiabilitatea și simplitatea în utilizare.

Sistemul are în componență un terminal care comandă disitribuitoarele și care comunică datele furnizate de distribuitor la  un PC.

Terminalul are un display de comunicare, iluminat din spate, o tastatură alfanumerică de la care se poate introduce codul PIN, numărul aferent șoferului, kilometrajul, numărul pompei, ca și alte informații. Pe terminal se află zone unde funcționează un identificator fără contact (AVR), un cititor de carduri și o imprimantă de bonuri. Construcția terminalului este concepută în mai multe variante:

  • independent, cu o carcasă de aluminiu,
  • montat pe un perete,
  • montat chiar pe distribuitorul de carburanti pe care il deservește.

Terminalul Hectronic transmite date la PC back office, preia date de la sistemul de măsurare a nivelului/volumului carburantului din rezervoarele stației, comunică cu până la 8 pompe de carburant, verifică carduri /chei magnetice și permite sau restricționează accesul la distribuitoare.